Η Πύλη (2016)

Η Πύλη (2016)

Description

*Διατίθεται και στις περισσότερες μορφές ηλεκτρονικού βιβλίου (e-book) στο Smashwords*

Σε ένα μακρινό μέλλον που θυμίζει ύποπτα '90s, η πρώτη χρονομηχανή κατασκευάζεται στα πλαίσια ενός απόρρητου στρατιωτικού προγράμματος. Θρίαμβος για την ανθρωπότητα; Αυτό θα φανεί από το παρθενικό της ταξίδι. 

Ένας όχι-και-τόσο-ειδικός πράκτορας που δεν έχει τίποτα να χάσει και μια ψιλοκορυφαία ιστορικός στέλνονται πίσω στο χρόνο, σε μια εποχή λησμονημένη από την ιστορία, όταν κυβερνούσε ο νόμος του πολεμιστή και η δύναμη του ξίφους. Η παράτολμη αυτή αποστολή θα διαταράξει την ισορροπία του σύμπαντος και το φάσμα της πραγματικότητας μεταξύ παράλληλων κόσμων θα σκιστεί στον ειρηνικό κόσμο του Θόρχαϊμ, ανοίγοντας την Πύλη σε ένα σύμπαν αμείλικτων τεράτων. Οι δύο χρονοταξιδιώτες θα βρεθούν ξαφνικά στο επίκεντρο γεγονότων που στιγμάτισαν την ιστορία του ανθρώπινου γένους, αλλά ποτέ δεν καταγράφηκαν. 

Σκοτεινά σχέδια και συνωμοσίες, ανδρεία και προδοσία στην πιο κρίσιμη στιγμή του ανθρώπινου γένους συνθέτουν το έπος ενός ανελέητου πολέμου για την επιβίωση του είδους μας - και κάπου μέσα σε όλα αυτά, ένας σκίουρος που μιλάει και χιούμορ που κατεδαφίζει τον τέταρτο τοίχο. 

Καθώς η Πύλη ανοίγει, η μάχη για το Θόρχαϊμ ξεκινά!